Historien om Bølgen

Bølgen er en integreret daginstitution.

Børnehaven er oprettet i 2001.

Leder, 1 pædagog, 2 medhjælpere og de 20 første børn blev overflyttet fra Hyldebo, som var en ældre børnehave beliggende i Solrød by. 

Sammen med daværende forældre fandt vi frem til navnet på institutionen, som alle nu kender som Bølgen. Børnetallet blev udvidet til 40 børn, men allerede året efter fik vi 45 børn, året efter 51 børn og endte på et årspladstal på 66 børnehavebørn.

I oktober 2006 fik vi en vuggestue med plads til 36 børn bygget til. Mens  byggeriet var i fuld gang, startede vi vuggestuen op med 30 børn i nogle pavilloner, der var opstillede ved Idrætscenteret.

Lige fortsat igang med en udvidelse af Bølgen, så vi i alt kommer til at huse 132 børnehavebørn og 72 vuggestuebørn. November 2018 åbnede første etape af vores spændende byggeri som understreger vores pædagogiske profil som Idræts- og bevægelses institution.

Bølgen har nu de 72 vuggestuebørn vi er normeret til og er fortsat igang med udvidelse af børnehavegrupperne. Disse grupper forventer vi vil bevæge sig op og ned i antal afhængig af det aktuelle børnetal i Solrød kommune.

 

 

 

Siden er sidst ændret: 21-06-2019 Til top